Ankaralı Seğmenler 'den Başkan Şahin' e ziyaret.

Ankara Seğmenler Kulübü Başkanı Şerafettin Demir ve Başkan Yardımcısı Faruk Tiritoğlu, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında ziyaret ederek, Kulübe vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Sağlık 12.12.2013 13:58:31 0
Ankaralı Seğmenler

Ankara Seğmenler Kulübü Başkanı Şerafettin Demir ve Başkan Yardımcısı Faruk Tiritoğlu, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’i makamında ziyaret ederek, Kulübe vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Seğmenler Kulübü 7.kuruluş yıl dönümüne hazırlanıyor.

Ankara Seğmenler Kulübü Başkanı Şerafettin Demir; Başkan Gazi Şahin’in makamında gerçekleşen teşekkür ziyaretlerini, 27 Aralık Atatürk’ün Ankara’ya geliş yıldönümü kutlamaları ve Ankara Seğmenler Kulübünün 7. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılacak olan kutlama programlarına Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’i davet etmek için gerçekleştirdiklerini belirtti. Şerafettin Demir ; Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’in bir Ankaralı olarak seğmen kültürünü ve yiğitliğini gönülden desteklediğini de belirtti. Seğmenlik bir gelenektir,Derneğimiz de, çocuklarımıza seğmen geleneğini öğretiyoruz. Bizlerden sonra sancağı, bayrağı onlara teslim edeceğiz. Geleneğimiz, örfümüz devam  edecek” dedi.

Kültürel değerlerimizin yaşatılmasına destek olacağız.

Misafirlerinin nazik davetlerine katılacağını belirten Başkan Gazi Şahin; “Seğmenlerin Ankara`nın kültürel değerlerini, bu ülkenin üzerine kurulu olduğu temelleri iyi bilen, yaşayan, yaşatan ve bu değerlerin yaşamasının devamlılığını sağlamak üzere maddi ve manevi fedakarlıkları esirgemeyen kişiler olduğunu vurguladı.Ziyarette heyetle bir süre sohbet eden Başkan Gazi Şahin  Ankara’nın yiğitlik kültürünü gönülden destekleyeceğini belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00